Carme Ruscalleda, tres estrelles Michelin al INS La Ferreria⭐⭐⭐

Autor: Quim Cabeza

Carme Ruscalleda Serra (San Pol de Mar, Barcelona, 1952) és una de les cuineres –l’altra és Elena Arzak- amb tres estrelles Michelin, a més de comptar amb la màxima qualificació -tres sols- de la Guia Campsa-Repsol.

La seva cuina, la del restaurant Sant Pau, està fonamentada per l’actualització de la cuina catalana; encara que la seva inquietud per viatjar l’ha fet descobrir altres cuines, com la japonesa, gastronomia que ha adaptat als productes catalans.

Així, el passat mes de maig va visitar el nostre centre per realitzar una enrriquidora xerrada on va explicar la importància del treball, l’actitud davant la professió i valors fonamentals com l’honestetat i la responsabilitat per portar endavant qualsevol projecte. Tampoc va oblidar comentar quant determinant és una bona formació profesional, sense la qual és molt difícil fer una feina de qualitat. Tal qual, un repàs senzill i valuós per les variables que han acabat conformant la trajectòria professional d’una de les grans dones de la cuina mundial.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *