Roma amb 4t d’ESO

Autor/a: Imatges:

L’alumnat de 4t ESO va realitzar el seu viatge de final de curs el passat 14 de maig a la capital italiana, Roma. Durant quatre dies, van viatjar al passat per visitar el Colosseo, el Vaticà, el foro romà i un llarg etcètera, a més de gaudir de la gastronomia italiana!

El viatge ha servit, a més de desconnectar, per compartirmoments amb amics i companys, cosa que ha enfortit el lligam. Caminar per una ciutat estrangera amb els amics i amigues és un record per a tota la vida, a més deconèixer llocs amb molta història. Aquestes són tres impressions de persones que han viscut el viatge!

Ha sido increíble, sin duda las mejores. He ido con la mejor gente y con el mejor profesorado. ¡UNA EXPERIENCIA INOLVIDABLE!

Creo que ha sido de los mejores viajes de mi vida porque no tan solo he conectadocon gente que jamás pensé que iba a conectar sino que también logramos conectarcon algunos profesores y visitamos sitios preciosos. ¡HA SIDO INCREÍBLE!

“Una experiència inoblidable al voltant d’uns companys increïbles i d’un professorat increïble. Ens hem aclarit molt després de tot aquest llarg i darrer curs junts i la veritat és que ha estat un gran plaer compartir un moment junts entre moltes rialles. I una cosa més, a més de ser una ciutat amb molta història, és un lloc per perdre's,per anar trobant-te a cada cantonada amb una ruïna, estàtua o fins i tot una pinturaque et sorprengués, a més d’un àpat increïblement saborós.”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *