Jornades BIBAlumni a l’Hospital Vall d’Hebron amb 2n DAW
Més de 140 persones han assistit a la Jornada d’inauguració de la Comunitat #BIBAlumni. Alumnes, exalumnes, professorat, empreses, centres d’investigació i socis en general del BIB hem pogut compartir visions al voltant del que ens uneix: la Bioinformàtica.
És la bioinformàtica una ciència de futur? Quins camins s’obren per a un/a bioinformàtic/a en el camp de la recerca, la innovació o l’empresa? Com podem aportar en cadascuna d’elles?
Aquestes han estat algunes de les preguntes que, a través de les seves vivències personals i professionals, han respost contestar els més de 22 ponents en les diferents taules rodones, en les quals vam ser testimonis de la mà dels seus protagonistes de com aquesta professió està cada vegada més present i reconeguda en l’ecosistema sanitari.
També, han lliurat el Premi a l’Excel·lència en Tesi Doctoral en Bioinformàtica a Jesse Willis amb la tesi doctoral “Oral microbiome: Composition, Interactions and Shaping Factors” (2021), dirigida per Toni Gabaldon del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Aquesta primera edició del premi va ser organitzada juntament amb la Fundació Catalana per a la revolta i la Innovació Jordi Mas PhD MBA i patrocinada per Roche Diagnostics Espanya.
Gràcies a tots els #BIBAlumni per la vostra assistència. És la primera però no l’última!
Gràcies a tots els ponents que ho van fer possible:
Albert Barbera, Ana Ripoll, Roderic Guigo, Jordi Vitrià, Juan Antonio García (Professor de Bioinformàtica de l’INS La Ferreria), Hafid Laayouni, Sergio Gomez, Beatriz Lopez, Karina Hainaut, Ferran Briansó, Marc Noguera Julian, Lara Nonell, Andreu Paytuví, David Torrents, Anabel García Mejia, Guillem Hernández, Ramon Pérez, Sara Isabel Espinsoa Espinosa Ostenero, Alba Jené Sanz, Damjana Kastelic, Javier Lozano Jimenez, Adriana Montero López, Yolanda Lupiáñez, Rosa Bover Fonts.
AstraZeneca, Barcelona Supercomputing Center, Centre for Genomic Regulation (CRG), Amgen España, Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vall d’Hebron Institute of Research (VHIR) – Vall d’Hebron Institut de Recerca
Font: BIBAlumni